martes, 16 de octubre de 2018

El millor paisatge

En una muntanya amb molta altitud, a un costat el seu característic color verd que formen els pins i al altre costat plena de edificis, a dalt de tot, hi ha un mirador, però es un mirador característic, perquè hi han unes restes de construccions antigues. Vaig anar a visitar-la perquè m'ho van recomanar els meus amics, per les vistes que ofereix i per veure les construccions antigues. Quan vaig pujar a dalt de tot, era de nit, amb unes vistes impressionants, es veia tota Barcelona il·luminada: 

Barcelona de noche desde los Bunkers del Carmel
Més endavant hi havia un cartell amb informació, que en el mateix hi havia un plànol i un títol ''BUNKERS DEL CARMEL''. 
Imagen relacionada

Encara es conserven, les portes de metall blindat, les seves parets amb una amplada molt significativa, i el seu gran tamany, els búnquers eren actius durant la guerra civil, era una base antiaèria formada per grans canyons. 


Va ser molt relaxant estar en aquella muntanya per la tranquil·litat i les vistes que et proporciona, va ser una visita molt divertida. 
Barcelona desde una roca en los Bunkers del Carmel

martes, 2 de octubre de 2018

Complint un somni

Hola a tothom, em dic Carlos, sempre des de petit m'ha agradat el món del motor, especialment els cotxes, sóc un fanàtic de la marca Nissan, especialment el model GTR.



Estic planejant un viatge per l'any que ve al circuit de ''Nürburgring'' que està situat en Alemanya, és conegut com el circuit més perillós i esgotador del món, té 22,8km de traçat i corbes molt pronunciades.
Per a tots els fanàtics del motor, es el circuit més divertit i famós per anar a provar al màxim qualsevol cotxe o moto, estic desitjant reservar el viatge i com no, reservar el Nissan GTR per provar-ho en el circuit!