viernes, 16 de noviembre de 2018

De camí al Desert mes urbanitzat del món

Resultado de imagen de dubai
He decidit viatjar a Dubai, és una destinació que cal veure ja que és la ciutat mes artificial de tot el planeta. Illes artificials, pistes de neu artificials a unes temperatures de més de 40 graus.
Aquesta pàgina web podreu observar diferents tipus de viatges a Dubai amb avió mes hotel a molt bon preu.

He reservat habitació en el Hotel Rove Dubai, el preu per nit es de 97€ amb pensió completa, esta situat en un dels barris de Dubai on hi ha molts espectacles de llum i a la nit amb les fonts d’aigua, el moviment de l’aigua de les fonts canvia segons la musica. Sota la imatge teniu el enllaç d’on he reservat l’hotel, segons quina temporada s’agafi el preu de l’habitació varia, però és el més econòmic.
Resultado de imagen de hotel rove dubai

Hi ha restaurants de gastronomia típica per tota la ciutat, hi ha un plat típic que es el mezze, hi ha molt tipus de mezze però particularment és de carn amb verdures i diferents espècies.
Resultado de imagen de el mezze receta
Aquí podeu trobat la recepta del ‘’Mezze’’. Explica la seva història i com poder preparar-lo per gaudir d’un exquisit plat.

A Dubai, esta el edifici més alt del món amb una altura de 828 metres d’altura, el Burj Khalifa. Esta situat al centre de Dubai. Té 160 pisos 61 d’ells estan destinats a pisos habitables, els demés pisos estan destinats a oficines la majoria de telecomunicacions. Per els que vulguin saber més d’aquest edifici aquí sota us deixaré un enllaç que explica tota la història d’aquest edifici.
Resultado de imagen de burj khalifa

També és imprescindible sense cap dubte fer un recorregut per el desert de Dubai, per poder gaudir del seu paisatge únic. Per el viatge he contractat un servei de ruta amb un 4x4 amb un sopar al desert i un espectacle. En el següent enllaç podreu contractar el mateix servei a molt bon preu.Resultado de imagen de dubai desierto

Durant l’estància a Dubai tinc pensat contractar un servei d’helicopter per fer una ruta per els aires i poder gaudir de les vistes que tens des de el cel, poder veure les illes Palm, amb una forma artificial de palmera, és va construir a 2006. És una illa que te residencies de luxe, on resideixen els futbolistes més coneguts, actors, etc... Aquí us adjunto l’enllaç d’on he aconseguit contractar el servei d’helicòpter i un altre sobre les illes Palm.
Resultado de imagen de islas palm

No hay comentarios:

Publicar un comentario